Samenwerking Avantess-IAM en TVO Solutions

Avantess-IAM is de afgelopen maanden een strategische samenwerking aan gegaan met TVO Solutions. Hiermee versterkt Avantess-IAM haar capaciteiten op het gebied van e-Learning en training, en voegt het een groot aantal training experts in Nederland toe aan haar netwerk.

TVO Solutions is een in Zevenaar, gevestigd bedrijf dat zich richt op e-Learning en Training Services. TVO levert zijn eigen oplossingen van de Next Level App tot certificaatuitgifte. Van MOOC’s tot case based learning. Via het centrale EDUbus-systeem kunnen alle tools eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld.

De primaire klanten van TVO Solutions zijn onder meer overheidsinstellingen en zorginstellingen in Nederland.

Avantess-IAM is een bedrijf dat zich richt op Cybersecurity, Identity Management en IT Consulting. Het bedrijf, dat werd opgericht in 2013, levert diensten op het gebied van Identity en Access Management, zoals authenticatie, autorisatie en Role-based-access-management, evenals zijn eigen SPIDER SharePoint Permission Management, en de Security Awareness Training App. De primaire klanten van Avantess-IAM zijn onder meer verzekeringsmaatschappijen en de industriële sector in Nederland.

De samenwerking van Avantess-IAM met TVO Solutions versterkt de capaciteit op het gebied van cybersecurity training. De markt voor cybersecurity is, een van de snelst groeiende segmenten voor de adviesmarkt en trainingsector.

Avantess-IAM en TVO Solutions kunnen door de samenwerking trainingservices en e-Learning diensten op het gebied van Identity & Access Management (IAM) aan hun service aanbod toevoegen.

Marco van Rijn, eigenaar van Avantess-IAM, vertelt: “Avantess-IAM beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van security bewustzijn en autorisatiemanagement. Aangevuld met het team van ervaren training experts die TVO Solutions inbrengt hebben we gezamenlijk een betere propositie voor  de markt kunnen ontwikkelen. Samen kunnen we de intelligente mobiele cybersecurity trainingdienst de Security Awareness App aanbieden in de strijd tegen Digibetes en cybersecurity misbruik. Ook stelt de samenwerking ons in staat om innovatieve oplossingen te leveren, die bedrijven helpen om van binnenuit weerbaarder te worden.”

Security Awareness App                             tvo-logo-kleiner